Publisert av: gaisi | 29/04/2011

Kurs i samisk mat og språk på Skarven kulinarisk teater

Kursholder; Laila Spik fra Jokkmokk, Sverige. Kjent for blant annet sine kurs i samisk matlaging. Hun holder ofte kurs i dette temaet, både i sitt hjemland og utland, og har hatt flere slike kurs i Norge. 

Matretter; Tradisjonelle samiske retter, forretter, varmretter, desserter, bakning av ulike typer brød.   

Ingredienser; Geit, sau, hare, rein, rype, tiur, røye, sjøfisk, rogn, bær, urter, røtter, sopp, barkemel, geit- og sauemelk mm. 

KURS: 7. mai starter vi opp kl 1000 – og kurset avsluttes med en middag om kvelden senest kl 19.00 Kursavgift kr 200 og inkluderer avslutningsmiddag. Max 10 deltakere.

 Påmelding til niklas.labba@tromso.kommune.no 

– så snart som mulig – og senest innen 5. mai

Gáisi giellaguovddáš

Lakselvbukt

9042 Laksvatn

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggers like this: